Enthousiast en vakkundig werkt Christy de Back sinds 1999 als beëdigd tolk-vertaler Nederlands en Engels en als taaltrainer Engels. Christy: “Ik hou van mooie, doeltreffende teksten maken en goed werk leveren met en voor professionals. Dat inspireert en motiveert me.”

Ambachtelijk en betrouwbaar
“Opdrachtgevers ervaren de samenwerking met mij en mijn team als: ‘ambachtelijk en betrouwbaar’. Ze waarderen het dat we meedenken, de liefde voor taal, het enthousiasme en de vakkundigheid. De dynamische en afwisselende aard van mijn werk past goed bij mij. Ik hou van nieuwe dingen leren en nieuwe mensen ontmoeten in mijn werk als tolk, taaltrainer en vertaler.”

Mijn specialisaties
“Vakinhoudelijk ben ik thuis in kunst en cultuur, onderwijs, wetenschap en in het bedrijfsleven in het algemeen. Dankzij mijn brede belangstelling verdiep ik me ook graag steeds weer in nieuwe onderwerpen zoals ontwikkelingssamenwerking, cyber security en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Een groot netwerk
“Naast een groot netwerk van opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven, heb ik ook een zorgvuldig geselecteerd team van collega-taalprofessionals om mij heen verzameld. Bij iedere nieuwe aanvraag voor een tolkdienst, een taaltraining of een vertaalopdracht (ook medisch, technisch en juridisch) bepaal ik eerst met wie ik het beste eindresultaat zal bereiken voordat we aan het werk gaan.”

Meer over Christy
“Wil je meer weten? Lees dan mijn blogs en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief door mij een e-mail te sturen.”