En dat netwerk, dat ben jij! Dankzij jou krijgen wij steeds weer nieuwe opdrachten en tevreden klanten. Dat is waardevol.

Bij iedere nieuwe opdracht leer ik iets nieuws. Tijdens mijn werk als tolk Engels via Elycio Talen bij een grote, dynamische internetwinkel leerde ik bijvoorbeeld meer over NPS: de Net Promoter Score. In goed Nederlands: de aanbevelingsintentie.

Hoe waarschijnlijk is het dat jij mij als tolk Engels, vertaler Engels en Nederlands en taaltrainer Engels bij anderen aanbeveelt?

Al 5 jaar maken we deze nieuwsbrief Christy & Co. Daar ben ik best trots op. Ik kan je natuurlijk wel 100 dingen vertellen over wat we allemaal doen, met wie en hoe dan precies, en voor wie. Maar veel belangrijker is: Wat kan ik voor jou doen?

“Making you look good, sound good and feel good in English (en Nederlands!)”

Christy

Beëdigd tolk-vertaler Engels
Taaltrainer Engels